OM


Risheim kiropraktorklinikk ble etablert for vel 40 år siden av kiropraktor Ivar Risheim. Ivar har disse årene hatt kontorer både på Lillehammer og Otta, og jobber i dag to-tre dager i uka hvert sted. De andre terapeutene jobber på Lillehammer, og du finner oss i Fåberggata 135 like ved Nordre Park – med trinnfri adkomst og gratis kundeparkering.


Det skal være trygt å oppsøke Risheim kiropraktorklinikk med sine muskel- og leddlidelser. Vi består av kiropraktorer og fysioterapeut, og vår målsetting er gi et så godt behandlingstilbud som mulig for den som oppsøker oss med sine muskel- og leddplager. Terapeutene våre:

HANS ERIC RISHEIM

Kiropraktor D.C NKF


Hans Eric er utdannet kiropraktor fra Palmer College i USA og er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).


Han har mange års erfaring som allmennkiropraktor, og har kompetanse innen utredning og håndtering av akutte og kroniske rygg- og nakkelidelser. Han behandler alle andre leddproblemer, og kan også bistå i utredning og behandling av hodepine og svimmelhet.


Hans Eric er i tillegg utdannet sykepleier, og har fra tidligere flere års erfaring fra medisinsk og ortopedisk avdeling.

HÅKON MORKEN

Fysioterapeut


Håkon er fysioterapeut med glødende engasjement for aktiv rehabilitering og moderne smertevitenskap.


Han har videreutdanning innen ultralyddiagnostikk, og tar for tiden en master i fysioterapi for å utvide sin forståelse for muskelskjelettfaget.


Håkon er tidligere landslagssprinter, og har gjennom rollen som friidrettsutøver og fysioterapeut tilegnet seg unik erfaring innen problemer relatert til hofte, kne og fot. Han spesialtilpasser innleggssåler til de som måtte trenge det.


📫 hakon@kiropraktorklinikk.no

IVAR RISHEIM

Kiropraktor D.C NKF


Ivar Risheim er utdannet ved Palmer College i USA, og har vært medlem av sentralstyret i Norsk kiropraktorforening en rekke år.


Siden 1980 har han drevet praksis både i Fåberggata på Lillehammer og i Storgata på Otta.


Ivar behersker de fleste kiropraktiske teknikker og har med sine mange år i praksis en erfaring i behandling av pasienter med nakke- og rygglidelser som få andre har. Han behandler pasienter i alle aldre.